Praktijk
ZenEnZijn

Voetreflextherapie

 

Traditionele Chinese Geneeskunde voor vrouwen

&

Met fertiliteitsreflexologie vergroten we op natuurlijke wijze je vruchtbaarheid!


Wat houdt fertiliteitsreflexologie bij ZenEnZijn in: je krijgt meer inzicht in je cyclus, je krijgt voetreflextherapie behandelingen waarmee we je lichaam in balans proberen te brengen, zoals de hormoonhuishouding, stress verminderen, het verbeteren van de doorbloeding en energiedoorstroming in je bekkengebied en het afvoeren van afvalstoffen. Je krijgt castorolie buikpakkingen die je vruchtbaarheid stimuleren. Ik geef je uitleg en advies over wat voeding vanuit de Chinese voedingsleer voor je vruchtbaarheid kan doen en je krijgt uitleg over welke punten je zelf kunt masseren om je lichaam te ondersteunen. Zo kun je ook direct zelf aan de slag om jouw vruchtbaarheid te versterken.

 

Wil je meer meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!

Ondersteuning bij kinderwens

 


 

ondersteuning bij een kinderwens door meridiaantherapie, reflexologie

Kinderwens?
 

 


 

 


 

Ben je op zoek naar hulp om zwanger te worden?

Wil je zwanger worden en je lichaam hierop goed voorbereiden, of blijft een zwangerschap uit en wil je op een natuurlijke wijze je vruchtbaarheid versterken? Gelukkig kan je zelf veel doen om je zwangerschapskans te verhogen. Met fertiliteitsreflexologie help ik je jouw vruchtbaarheid positief te beïnvloeden, alles is geheel op jouw lijf afgestemd, want geen enkel lichaam is hetzelfde!

 

De oorzaak van vruchtbaarheidsproblemen bij mannen en vrouwen zijn heel divers. Bij de vrouw kunnen PCOS, een onregelmatige menstruele cyclus, endometriose, schildklierproblemen, onder- en overgewicht, stress en trauma's onderliggende oorzaken zijn waarom een zwangerschap uitblijft.