Praktijk
ZenEnZijn

Voetreflextherapie

 

Traditionele Chinese Geneeskunde voor vrouwen

&


 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Monique van de Wakker. Ik ben VoetreflexPlus therapeut in de Westere en Chinese Geneeskunde. Sinds 2019 is hier de meridiaantherapie volgens de Penzel methode bijgekomen.

 

Al vele jaren begeleid ik mensen met plezier en passie op weg naar herstel, balans en vitaliteit. Van oorsprong ben ik Maatschappelijk Werker waarin ik veel begeleiding heb geboden zoals stresscounseling, burn- out begeleiding en verliesverwerking. Daarnaast ben ik sinds 2009 trainer en coach in communicatie en persoonlijke effectiviteit. Daartoe heb ik diverse erkende studies gevolgd.

 

Ik heb de 3 jarige HBO VoetreflexPlus opleiding en vakverdiepende modules gevolgd aan de Total Health Academie. Dit is een van de beste opleidingen die er op dit gebied te vinden is en die opleid tot erkend VoetreflexPlus Therapeut, waarbij de Plus staat voor de Traditionele Chinese Geneeskunde.

 

In 2017 ben ik gestart met mijn praktijk ZenEnZijn. Mijn specialisatie ligt op het gebied van vrouwenklachten en zwangerschapswens.

 

In mijn praktijk staan persoonlijke aandacht, maatwerk en professionele zorg voorop. Mijn aanpak is zoveel mogelijk afgestemd op jouw behoeftes en mogelijkheden. Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, of heb je een vraag, neem dan gerust contact met mij op.

rust

 

 

- Bij ZenEnZijn staan persoonlijke aandacht, maatwerk en professionaliteit voorop -

foto voetreflextherapie