Praktijk
ZenEnZijn

Voetreflextherapie

 

Traditionele Chinese Geneeskunde voor vrouwen

&

Praktijk ZenEnZijn Westervoort tarieven Therapeutische behandelingen:

Magnesium kristallen voetenbad

Ontdek de krachtige werking van magnesium en verwen jezelf met een voetenbad met pure magnesium kristallen. Magnesium werkt rustgevend, ontspant de spieren en brengt rust in het zenuwstelsel.

 

Chinese kruiden voetenbad

In China start men een behandeling altijd met een voetenbad met daarin speciaal geselecteerde kruiden, die de doorbloeding, het reinigen en ontgiften van het lichaam stimuleert. Bovendien zorgt het voor zachte en warme voeten, zodat de voetmassage effectiever wordt. Deze orginele voetenbadkruiden worden speciaal uit China geïmporteerd.

 

Etherische olie voetenbad lavendula

Ervaar de bijzondere ontspannende werking van pure lavendelolie met haar rustgevende en kalmerende eigenschappen.

* Voetenbad met pure Magnesium kristallen, Chinese kruiden of etherische Lavendula olie zijn inbegrepen bij alle welnessmassages en bij je intake.

 Voetreflex ontspanningsmassages tarieven:

met zorg en aandacht
Voetreflex therapie

ZenEnZijn helpt je verder!

Praktijk ZenEnZijn Westervoort Voetreflex ontspanningsmassages:

Afspraak annuleren

Bij verhindering graag 24 uur van te voren afmelden/verzetten. Bij niet tijdig afgezegde/gewijzigde afspraken ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

 

Klanttevredenheid

ZenEnZijn hecht grote waarde aan professionaliteit en klanttevredenheid. ZenEnZijn is aangesloten bij de Beroepsverenigingen:

LVNT, Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten, registratienummer 21.018

RBCZ, HBO register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, registratienummer 210487R

NIBIG, Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg, registratienummer 527138

 

Mocht je klachten hebben over mijn werkwijze of behandelingen neem dan persoonlijk contact met mij op. Indien we er samen niet uitkomen, verwijs ik je naar het NIBIG, het centrum voor klachtafhandeling in de integrale gezondheidszorg. Meer informatie vind je in het klachtenreglement van ZenEnZijn (onderaan de website).

Praktijk ZenEnZijn Westervoort vergoeding

 

De behandelingen bij ZenEnZijn worden, behalve de voetreflex ontspanningsmassages, door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen; de behandelingen vallen onder: Reflexzone therapie. Informeer bij je zorgverzekeraar wat de exacte vergoeding is die bij jouw pakket hoort of kijk op de site van de LVNT. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering gaat niet ten koste van het eigen risico. Na het afrekenen van je consult ontvang je een factuur die je ter declaratie kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

natuurlijke zorg bij gezondheidsklachten

Voetreflex ontspanningsmassage Totaal Zen (60 min.)
Wil je alles even helemaal loslaten? Deze massage begint met een weldadig magnesium of chinese kruiden voetenbad en daarna een massage met pure etherische oliën, waarbij drukpunten worden gebruikt die de doorbloeding en energiedoorstroming in het hele lichaam bevorderen. Deze massage brengt diepe ontspanning wat nog dagen in je lichaam voelbaar is.

€40,00

 

Voetreflex ontspanningsmassage Totaal Zen de luxe (75 min.)

Deze voetreflex ontspanningsmassage wordt gecombineerd met een algehele lichaamsoliepakking op basis van 100% natuurlijke oliën. Een lichaamspakking zorgt voor een intens diepe werking, die elk hun eigen weldadige kracht en effect hebben. De Passiebloempakking is een zachte oliepakking met  ontspannende en slaapbevorderende eigenschappen. De Lavendelpakking geeft een lichamelijke en geestelijke opkikker en doorwarmt (pijnlijke) spieren en gewrichten. De olie wordt licht ingemasseerd op het lichaam en ingewikkeld in een warmte deken, waarna je in alle rust kunt genieten van de voetreflexmassage.

€ 60,00

Voetreflex zwangerschapsontspannings massage (60 min.)
Een moment van pure aandacht voor jou en je ongeboren kindje. Deze massage zorgt voor totale ontspanning; ook bij vermoeide en zware benen. Deze massage is inclusief een magnesium voetbad of chinese kruiden voetbad.

€ 40,00

Intake + eerste behandeling

(90 min.)

€ 70,00

Intake fertiliteitsreflexologie + eerste behandeling
Ondersteuning bij kinderwens (90 min.)

€ 70,00

Intake bij zwangerschapsklachten + eerste behandeling (90 min.)

€ 70,00

Vervolg behandeling (60 min.)

€ 55,50

Voetreflexmassage Fit & Vitaal (60 min.)

Geef je immuunsysteem een boost met deze heerlijke behandeling. Ideaal na ziekte, bij een lage weerstand, aanhoudende vermoeidheid of na medicijn gebruik (antibiotica).

€ 50,00

Moxa-therapie bij stuitligging (60 min.)

Bij zwangere vrouwen vanaf de 33e of 34e week van de zwangerschap, inclusief moxasticks voor thuis.

€ 65,00

Overtijd behandeling (90 min.)

Voor zwangere vrouwen vanaf de 40e week van de zwangerschap.

€ 58,50

Postnatale voetreflex Mama massage (60 min.)

De eerste periode na de bevalling is een intense periode. Deze massage ondersteunt jouw herstel en zorgt voor ontspanning en verlichting bij lichamelijke kwaaltjes.

 

€ 55,50

 

 

Postnatale voetreflex Mama massage de luxe (75 min.)

Deze behandeling bestaat uit een verwarmende buikpakking met castorolie, rozenolie of kamilleolie die een diep helend effect hebben op je (buik) organen, gecombineerd met een rustgevende voetreflexmassage die het herstel van je lichaam ondersteunt.

€ 60,00